Visburgers zijn gemaakt van Alaska Pollak. Deze vissen worden gevangen in de Stille Oceaan met trawlnetten.
Ingrediënten
+/- 58% vis, paneermeel (tarwe (gluten)), plantaardige olie (palm, koolzaad, zonnebloem), +/- 5% prei, gemodificeerd tarwezetmeel (gluten), meel (tarwe (gluten), mais), water, eiwitpoeder, zout, aardappelzetmeel, sojaeiwit, weipoeder (melk (lactose)), natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel (guarpitmeel), specerijen, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (soja, mais), magere melkpoeder (melk (lactose)), gistextract, uipoeder, antioxidant (extracten van rozemarijn), kruiden.
Allergenen
Bereidingswijze & houdbaarheid
Bereidingswijze:
– 5 a 6 minuten in de frituurpan op 180 graden.
– 5 a 6 minuten in de pan, beide zijden.
– 15 minuten in de oven op 220 graden.
– 15 minuten in de airfryer op 200 graden.
Houdbaarheid: ongebakken 3 maanden in de diepvries.