Zeebaars is gekweekt in Griekenland of Turkije.
Ingrediënten
zeebaars (Dicentrarchus labrax), verse groenten, Spaanse marinade en salsa di nocci saus.
Spaanse marinade: plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem), groente (knoflook, paprika), zout, aroma, kruiden, specerijen
salsa di nocci saus: 34% CASHEWNOTEN, plantaardie olie (raap, olijf), water, zonnebloempitten, kruiden en specerijen (basilicum), kaas (MELK), azijn, gedroogd suikerrietsap, zout, emulgator: E39ii, WEIPOEDER (MELK), antioxidant: E307, verdikkingsmiddel E425, rode peper, conserveermiddel: E260
Allergenen
Bereidingswijze en houdbaarheid
Bereidingswijze: Bereid de gevulde zeebaars in de oven 20 minuten op 180 graden. Gevulde zeebaars kan ook op de BBQ bereid worden. Verpak het pakketje in folie of klem het in een vistang. Draai het 20 minuten lang verschillende keren om. De vis krijgt dan een krokante korst. De vis is bij beide methoden gaar als het vlees zowel bij de dunne als de dikke stukken wit is en een vork er makkelijk in en uitgaat.
Houdbaarheid: gevulde zeebaars is maximaal 2 dagen houdbaar bij een temperatuur tussen 0 en 7 graden Celsius.